Monthly Archives: gener 2008

EL FUNICULAR I EL TELEFÈRIC DE MONTJUÏC TANQUEN TEMPORALMENT PER REVISIONS TÈCNIQUES

El telefèric de Montjuïc restarà tancat del 4 al 22 de febrer, mentre que el funicular només ho farà del 4 al 8.

Tot i així, TMB ha preparat un servei especial de bus entre el Paral·lel i el Parc de Montjuïc amb el mateix horari del funicular.

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ “DE L’INVISIBLE I L’EFÍMER (TRENCANT LA QUARTA PARET)”

El proper 8 de febrer la Galería Ilumiarte inaugura una nova exposició fotogràfica de Jaume Jové.

L’obra de Jové ens transporta a un món ple de magia, de paisatges, de somnis, d’allò que s’intueix que succeeix quan s’acaba l’enquadrament… tot amb una plasticitat i una subtilesa de detalls que fan d’aquesta obra fotogràfica un cúmul de sensacions.

Per sentir-les, no us podreu perdre la inauguració el proper 8 de febrer, des de les 20.30h

Galería Iluminarte
C. Olivera, 18. Baixos

6 NOVES ESTACIONS DE BICING AL POBLE-SEC

El barri es fa encara més accessible amb sis noves estacions de Bicing, que es posaran en funcionament en les properes setmanes. Entre d?altres i haurà servei als següents punts:

Carrer Vila i Vilà (entre el C. Mata i el C. Cabanes)

Passeig de l?Exposició (entre el C. Margarit i el C. Blasco de Garay)

Carrer de la França (entre el C. Grases i el C. de la Fonthonrada)

Carrer Nou de la Rambla (davant del CAP Les Hortes)

JA TENIM UN FILL

Una activitat adreçada a mares i pares que acaben de tenir un fill o una filla.
UN ESPAI PER COMPARTIR
Tenir un fill és una experiència molt intensa en la vida de les persones, que genera expectatives i il.lusions i que, alhora, desvetlla dubtes i ansietats que val la pena compartir.

UN ESPAI D’INTERCANVI
T’oferim un espai d’intercanvi setmanal per a tu i el teu nadó amb altres mares, pares i professionals, on podràs compartir la teva experiència.

UN ESPAI ACOLLIDOR
Trobaràs un espai acollidor on:
Rebràs suport per ajudar el teu fill o filla a créixer i desenvolupar-se.
Rebràs informació sobre coses que poden ajudar-te a comprendre millor el teu infant.

Al Poble.sec ho trobaras a>
CAP LES HORTES
c/Nou de la Rambla, 177
08004 Barcelona
Tel.93 324 91 00

EL POBLE-SEC A LA RUA DE BARCELONA

De nou aquest any el barri aporta una comparsa col.lectiva que amb el nom de la Rauxa i la Disbauxa representarà al nostre barri a la rua de la ciutat.
Amb el Toni Sanz com a impulsor d’aquesta iniciativa i amb la col.laboració de veïns membres de La Antorcha, Castellers de Poble-sec, carrer Blasco de Garay, G.I.D Renaixença i Bodega Saltó-Cultmùsic entre altres.
Una discoteca i un salò venecià seran les carrosses que amb l’acompanyament de molts veïns, desfilarà en la rua de ciutat.
Si voleu participar, encara esteu a temps……

CAMPIONAT D’AGILITY A L’ESTADI JOAN SERRAHIMA

El proper diumenge 24 de febrer, de les 9 a les 14 hores, els gossos més hàbils d’arreu de l’Estat espanyol es concentraran a Barcelona per exhibir les seves habilitats en un circuit tancat, que estarà ubicat a l’Estadi Municipal Joan Serrahima.

Es tracta del Campionat d’Agility, organitzat pel Club Agility Ciutat Comtal, que és una competició puntuable pel Campionat d’Espanya 2008, així com prova selectiva pel Campionat del Món 2008, que se celebrarà a Helsinki, Finlàndia.

D’aquesta manera, un centenar de gossos, capitanejats pels seus respectius amos, procuraran acumular el màxim de punts possibles per estar presents a la màxima competició mundial. A més, també hi haurà la participació d’alguns gossos procedents de França.

L’agility és un esport que consisteix a dirigir un gos en una cursa d’obstacles en què es puntua el temps que triga a fer-la i la precisió de l’animal. L’animal és guiat sense utilitzar el contacte físic ni els incentius, de manera que l’amo de l’animal es limita a l’expressió a través de la veu i els gestos, una mostra de l’entrenament excepcional i l’estreta relació entre l’animal i l’ésser humà.

I CONCURS DE POSTRES PER A ESTUDIANTS D’HOSTALERIA

Mireu les bases del concurs en el document annex.

NEIX UNA COOPERATIVA DE CONSUM AGROECOLÒGIC AL BARRI

El Carretó som una cooperativa de consum agroecològic que ens trobem al barri del Poble Sec a Barcelona i formem part de l’Ateneu Rebel, situat al c. Font Honrada, 32-34 (al costat de pl. Santa Madrona).

Des del Carretó defensem un consum responsable, respectuós amb el medi ambient, amb les persones i amb els països del Sud. Per aquest motiu, optem per un consum de productes agroecològics i de comerç just que paguin un preu digne al productor, que estiguin cultivats respectant els cicles de la natura i de la terra i que provinguin de circuits curts, de proximitat, de producció i de comercialització.

EXPOSICIÓ: UNA MIRADA A LA TRANSFORMACIÓ DE MONTJUÏC

L’exposició, d’entrada gratuïta, presenta un total de 64 fotografies, a partir de negatius originals, que mostren els primers anys de la transformació, fins a l’any 1922, moment en què la muntanya va deixar enrera totalment el seu paisatge rural per esdevenir un indret més urbà.

Exposició ‘Montjuïc 1915 primera mirada’
Del 13/12/2007 al 30/05/2008
Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona
Pl Pons i Clerch, 2
Ciutat Vella

PUBLICAT EL PAM DEL DISTRICTE 2008-11

Posem al vostre abast el document del PAD, en format PDF, que es presenta a la sessió extraordinària del Consell del Plenàri del Districte per a la seva aprovació definitiva el proper 22 de gener.