Presentació Serveis de xarxanet.org i Taller de web 2.0 per a entitats, el 10 de maig al Raval!

L’eina de blocs.xarxanet.org facilita la creació de planes web dinàmiques i gratuïtes per a enitats sense ànim de lucre. El proper dilluns 10 de maig, a les 18 hores, estan convidades totes les entitats interessades a una presentació i taller del projecte “Entitats i web 2.0“, on podran fer els primers passos cap a la web 2.0 i intercanviar experiències amb altres entitats.

Des del mes de febrer, una treintena d’entitats ha après a utilitzar aquesta eina, i ara mateix està treballant en crear i omplir la seva web 2.0 amb continguts multimèdia. Trobareu alguns resultats a blocs.xarxanet.org.

Tres mesos desprès, al maig del 2010, comença la nova edició del curs gratuït i en línia de web 2.0 per a entitats. Veniu a la presentació del 10 de maig i us informarem de com realitzarem aquesta formació i el procés de creació del vostre web! Totes aquelles entitats interessades en tenir una plana web 2.0 gestionada per elles mateixes hi estan convidades!

Les entitats que tenen una plana estàtica creada a través del servei de Pàgines Web de xarxanet.org faran el salt de la web 1.0 a la 2.0 de la mà del projecte Entitats i web 2.0. Transformaran aquestes planes estàtiques en blocs dinàmics, que milloraran qualitativament la comunicació de l’entitat amb la seva base social i amb altres entitats i fomentaran la participació. Per tal de començar aquest procés el més aviat possible, totes aquestes entitats també estan convidades al taller de web 2.0 que tindrà lloc el dilluns 10 de maig, de 18:00 a 20:00 hores, a l’Aula Alexandre Galí de l’Associació Rosa Sensat (Avenida Drassanes, 3, 08001 Barcelona).

Les entitats que s’animin a començar el procés de creació de la seva plana web rebran assessorament tecnològic i formació, tant presencial com en línia. A més, tindran en tot moment el suport d’un equip multidisciplinari.

Serveis d’assessorament de xarxanet.org

A més, a la trobada del 11 de maig es presentarà xarxanet.org i els serveis gratuïts per a entitats sense ànim de lucre que ofereix: assessorament econòmic, en formació, informàtic, jurídic i en projectes.

Cal que les entitats que vulguin participar al taller confirmin la seva assistència posant-se en contacte amb Entitats i web 2.0 a través del correu electrònic dospuntzero[arrova]xarxanet[punt]org o bé per telèfon trucant al 902 102 917.

About the author: admin