Condicions d’ús:

Blocs.xarxanet.org és un servei gratuït ofert per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és oferir espais web a les entitats sense ànim de lucre catalanes. Les entitats catalanes que acceptin les condicions d’ús d’aquesta plataforma disposaran d’un bloc dintre de la plataforma de blocs.xarxanet.org.

Les entitats que obrin un espai web a blocs.xarxanet.org disposaran d’un usuari amb contrasenya per publicar continguts en el seu propi espai, i es fan responsables dels continguts publicats en aquest. En cap cas es permet la publicació de continguts que atemptin contra empreses o persones, ni continguts amenaçadors o pornogràfics. La DGACC eliminarà aquests continguts una vegada siguin localitzats o hagin estat notificats per un usuari.

La DGACC no es fa responsable:

  • Dels continguts i opinions expressades per les entitats participants del projecte, ni dels comentaris que facin els visitants.

  • De les violacions dels drets de la propietat intel·lectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses per les entitats i per visitants del web.

  • De la possible pèrdua total o parcial de la informació dels blocs. No obstant es faran còpies de seguretat internes periòdicament.

 

Llicència i autoria:

Entitats i web 2.0 de blocs.xarxanet.org està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartiLlicència de Creative CommonsrIgual 3.0 Espanya de Creative Commons.

Els continguts publicats en els espais de blocs.xarxanet.org estan subjectes a una llicència que:

  • permet la copia i distribució,
  • permet la creació de treballs derivats,

sempre que:

  • no s’en faci un ús comercial, i
  • es reconegui l’autoria de l’obra (l’entitat).

L’accés i utilització del servei de blocs de Blocat implica l’acceptació d’aquestes condicions anteriors.

Protecció de dades

Les vostres dades seran incorporades al fitxer automatitzat “Entitats i voluntaris”, del qual és responsable la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària. La finalitat és integrar les dades a un banc de dades de les entitats sense afany de lucre de voluntariat de Catalunya i gestionar l’enviament de comunicacions via butlletins de xarxanet.org (Actualitat i Finançament) i butlletí A l’Abast a les entitats i voluntaris/ies usuàries dels serveis d’assessorament.

La unitat responsable del fitxer és la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment.

Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Subdirecció General de Cooperació Social i Voluntariat de la Direcció General D’Acció Cívica i Comunitària (Passeig del Taulat, 266-270, 08019 Barcelona; adreça electrònica: assessor@voluntariat.org ).

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor