Ateneu Popular

Per la Cultura del Poble.

Nou servei per al soci: tramitació de la llicència de ciclisme

| 0 comments

La Secció Esportiva de l’Ateneu, en la categoria de ciclisme ofereix a tots els seus associats la possibilitat d’obtenir la llicència federativa davant la Federació Catalana de Ciclisme; a tal efecte, la Secció Ciclista de l’Ateneu s’ha inscrit com a club davant aquesta entitat.

Com ja sabeu, la llicència oficial de ciclisme és l’única vàlida per participar en proves ciclistes, i té cobertura d’accidents i responsabilitat civil en la competició, en el ciclisme de lleure i en els entrenaments.

L’Ateneu ofereix la possibilitat de, sense cap cost afegit,  tramitar  la llicència corresponent davant la Federació, només cal que els interessats ens aporteu  la fotocòpia del vostre DNI per poder iniciar la tramitació i en un termini molt breu us farem arribar els carnets a casa.

I sense deixar de banda el tema ciclista, us avancem que la Secció Ciclista de l’Ateneu, té previst organitzar pel 14 de setembre una brevet de 200 km.

Què és una brevet? Si no ho sabeu encara, us ho expliquem a continuació:

Un brevet (diploma en francès) és una prova no competitiva de ciclisme de resistència a la carretera, amb un temps màxim establert i controls parcials. Les distàncies habituals són de 200, 300, 400 i 600 quilòmetres. Aquest quilometratge va augmentant al llarg de la temporada ciclista. Perquè un club pugui realitzar un brevet ha d’estar homologat per l’Audax Club Parisien, que s’encarrega de la seva regulació i del segellat del carnet.

Hi ha alguns brevets de distàncies majors (súper brevets) que són un veritable repte per als participants. El més conegut és el París-Brest-París, la distància total són 1.200 km i es celebra cada 4 anys. A Espanya tenim el brevet Madrid-Gijón-Madrid de característiques molt similars, també té lloc cada 4 anys. Si voleu més informació sobre aquest tipus de curses podeu consultar els següents enllaços:
www.randonneurs.es
www.ran.cat

Si esteu interessats en participar-hi apunteu-vos la data del 14 de setembre i comenceu a entrenar!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor