CineFòrum Clitoridectomia

flor-del-desiertoDóna’t Vida té el plaer de convidar-vos un cop més a un CineFòrum. Aquest mes toca tractar el tema de l’ablació del clítoris ja que el dia 6 de febrer es celebra el Dia internacional contra la mutilació genital femenina. Per acostar-nos aquesta temàtica em escollit la pel•lícula “Flor del desert” estrenada el 2009 basada en la autobiografia de la top model Waris Dirie nascuda a Somàlia. Es la història de com una jove i valenta africana que emigra a Europa i es converteix en top model internacional. A més a més lluita per eradicar un dels més cruels i atroços rituals, l’ablació genital femenina com ambaixadora especial de las Nacions Unides a l’Àfrica.

Us esperem dia 19 de Febrer al Espai Jove la Capella (a l’antiga escola Sant Josep) per veure aquesta gran pel•lícula i per compartir després les reflexions que us ha suscitat i aprofundir més sobre la temàtica.

Click per veure el trailer

Per més informació visita el nostre esdeveniment a Facebook 

 

This entry was posted in INFORMACIÓ. Bookmark the permalink.

Comments are closed.