CineForum Memorial Internacional de la Sida

Dóna’t Vida té el plaer de convidar-vos un cop més a un CineForum. Aquest mes toca tractar el tema de la Sida ja que el 1 de Desembre el celebra el Memorial Internacional de la Sida. Apostem per la pel•lícula “The Normal Heart” una excel•lent pel•lícula que relata els primers anys d’aquesta malaltia a Nova York. Es una pel•lícula amb molt bona critica i ha rebut entre altres premis l’Emmy a la millor pel•lícula i un globus d’or al millor actor secundari al paper interpretat per Matt Bomer. the-normal-heart-hbo-sida-julia-roberts-jim-parsons-matt-bomer

La pel•lícula aconsegueix emocionar gracies no nomes a la gran historia que hi ha darrera, si no també pels grans actors que conformen el elenc, entre ells alguns molt famosos com Julia Roberts, Mark Ruffalo, Matt Bomer, Jim Parsons i Taylor Kitsch.

Us esperem dia 18 de Desembre al Espai Jove la Capella (a l’antiga escola Sant Josep)per veure aquesta gran pel•lícula i per compartir després les reflexions que us ha suscitat i aprofundir més sobre la temàtica.

Més informació : https: Facebook event

This entry was posted in INFORMACIÓ. Bookmark the permalink.

Comments are closed.