Pròxima activitat: lectura dramatitzada de “La benvinguda”

Encetem la recta final de la temporada! L’última activitat serà aquest dissabte, 11 de juny, a les 18.30 h.

Es tracta de la lectura dramatitzada de La benvinguda, de Marc Guevara Vilardell, que farem al Casal de Barri Can Carol.

L’acte s’inclou dins de la programació del Dia de l’Associacionisme Cultural 2022.

L’Anna torna d’un voluntariat amb la Tàhiya, que ha passat la frontera amagada en un cotxe. A en Xavi, aquesta situació l’agafa per sorpresa, però accepta acollir la noia fins que es resolgui la seva situació. Què en saben de la noia? Fins a quin punt són suficients les bones intencions de l’Anna portant la Tàhiya a casa seva?

Clica aquí per consultar el programa de mà.

L’Independent de Gràcia, núm. 893, ens dedica un espai a la secció de Cultura. Ho podeu consultar també al seu web: https://www.independent.cat/noticia/76843/el-casal-corpus-tanca-temporada-amb-una-lectura-a-can-carol