Pròxima obra: “Passat el riu”

Després de gairebé deu anys de les primeres representacions, torna Passat el riu! Amb aquestes noves funcions volem fer un homenatge a la gent gran, un dels col·lectius més afectats per la pandèmia de la covid.

Podreu veure l’obra el dissabte, 28 de maig, a les 20 h, i el diumenge, 29 de maig, a les 18 h, a l’Escola Pia Balmes (entrada per carrer Balmes, 218).

Les entrades ja les podeu comprar a través d’Entràpolis https://www.entrapolis.com/entrades/passat-el-riu-casal-corpus-grup-teatre o a la taquilla el mateix dia de la funció.

 

 

Ens trobem en el si d’una família d’immigrants italians a Nova York que el que més estimen és el seu net i les tres “F” de la vida: Família, Fe i Fer bullir l’olla. Cada diumenge, durant 29 anys, el seu net hi va a sopar. Però els nets creixen i, en aquest cas, els canvis laborals li ofereixen emprendre una nova vida, gens compatible amb el desig dels avis, que volen mantenir la família unida (tengo famiglia).

Una comèdia entranyable, dolça i de fàcil somriure que ens farà aflorar sentiments d’emoció.

El programa Temps de música, temps d’espectacle, de Ràdio Gràcia, va entrevistar l’Elena Cañada, directora de l’obra. Podeu escoltar-la en aquest enllaç: https://enacast.com/radiogracia/embed/podcast?id=radiogracia_podcast_1989

I L’Independent de Gràcia, núm. 891, ens va dedicar un espai a la seva secció de Cultura. Al seu web també podeu llegir la notícia: https://www.independent.cat/noticia/76586/teatre-per-homenatjar-la-gent-gran