El Grup de Teatre participa en el II Congrés de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

El 29, 30 i 31 d’octubre s’ha celebrat a Santa Susanna el II Congrés de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. El nostre Grup de Teatre ha participat i ha assistit a les ponències organitzades. El Congrés ha comptat amb representants de grups amateurs de teatre del País Valencià, les illes Balears, Andorra, l’Alguer, França, Itàlia, Suïssa i de diverses organitzacions internacionals.

Segons els organitzadors, el Congrés ha servit per “reflexionar sobre el futur, trobar noves idees, donar la veu als grups amateurs de teatre -siguin federats o no-, escoltar i recollir les seves aportacions que hauran de servir per reforçar i impulsar amb més força la Federació de Grups Amateurs de Teatre, redefinir objectius, fites i tasques”.