“Consell familiar”, l’obra de la temporada 2020-2021

Després d’un any i mig de representar l’última obra, tornem! Tenim moltes ganes de tornar a pujar a l’escenari i tornar-vos a veure a la platea.

Aquesta temporada representarem una única obra. És Consell familiar, de Cristina Clemente. La podreu veure el dissabte, 19 de juny, a les 20 h, i diumenge, 20 de juny, a les 18 h. Recordeu que en aquesta ocasió les representacions les farem al Centre Moral de Gràcia (carrer Ros de Olano, 9).

Les entrades es posaran a la venda des d’una hora i mitja abans a la taquilla del Centre Moral.

En aquests moments, l’aforament està limitat al 70%.

Descarrega’t aquí el programa de mà.

La família Solé Ametllé es regeix per un sistema que ben bé es podria definir com l’eslògan d’aquella marca de mobles sueca: “Benvinguts a la república independent de casa meva”. Llibre de lleis. Eleccions a la presidència del Consell Familiar. Reunions setmanals per passar comptes. Votacions. Un dia, la filla posa en dubte aquest sistema, que van crear els seus pares quan es van casar, i proposa modernitzar-lo amb unes idees revolucionàries. Però tant el pare com la mare no estan disposats a permetre-ho.

El programa Temps de música, temps d’espectacle de Ràdio Gràcia va entrevistar la Jenny Mandret i el Marc Bosch, directors de l’obra. Ho podeu escoltar en aquest enllaç: https://www.enacast.com/radiogracia/programs/tempsdemusicatempsdespectacle/radiogracia_podcast_1542

Per la seva banda, L’Independent de Gràcia va dedicar un article a l’obra (pàgina 14).