TEMPS D’ESTIU, per a persones majors de 18 anys amb discapacitat

Bones, aquí us deixem la difusió de projecte “Temps de barri, Temps per Tu’’ que organitzem conjuntament amb l’ajuntament de Barcelona.

Què  és “Temps de barri, Temps per tu” ? És un servei que ofereixen el Programa de Temps i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Municipal de persones amb discapacitat   i el Districte d’Horta-Guinardó, dirigit a famílies amb fills/es majors de 18 anys amb discapacitat.

Què ofereix als joves i adults?Un espai de lleure  per a persones de més de 18 anys amb discapacitat, amb l’objectiu de realitzar activitats  d’oci, aprofitant l’oferta de la ciutat i treballant alhora l’autogestió del seu propi temps, l’autonomia i la inclusió. (Oferta 15 places)
Dia: Del 4 al 15 de juliol (de dilluns a divendres)

Horari: Tardes de  17 a 20:30h

Lloc(punt de trobada): Centre de Serveis Socials d’Horta (pl. Santes Creus, 8)

Què ofereix a les seves famílies? Ofereix temps personal mentre els seus familiars  participen amb d’altres persones en activitats lúdiques de qualitat, adequades a les seves necessitats.

Què cal fer si coneixeu persones i/o famílies interessades? Empleneu la fitxa de derivació que s’adjunta i envieu-la, entre l’  1 i el 20 de juny, junt amb el certificat de discapacitat de la persona a:

Núria González i Pratdesaba, Tècnica en Discapacitats  Servei de Promoció i Suport – IMD   Dte. d’Horta Guinardó (Dill,  Dij i div) Tel. 93 256 46 62   IMD (Dm i Dime) Tel. 93 413 27 88

La inscripció a l’activitat serà gratuïta, però el beneficiari assumirà el pagament d’aquelles activitats que tinguin un cost associat i el transport: aproximadament 10€/ setmana.( Es podran valorar situacions greus de dificultat econòmica).

.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.