TALLERS DE FAMÍLIES

Us compartim el programa Tallers de Famílies, que s’organitza des de DINCAT, un espai de formació i d’intercanvi dirigit a les famílies perquè puguin adquirir nous coneixements entorn a l’atenció a la persona amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament així com per potenciar les habilitats necessàries per afrontar les diverses situacions que se’n deriven del seu rol com a familiars.

S’ha desenvolupat un Calendari dels Tallers i/o Xerrades amb les formacions organitzades fins ara perquè totes les famílies puguin accedir a aquestes formacions. Les Xerrades són gratuïtes i obertes a totes les famílies encara que no formin part de l’entitat organitzadora.

Podeu accedir al calendari a la web de Dincat a través d’aquest link: http://www.dincat.cat/tallers-de-fam%C3%ADlies-2016_237608.pdf

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.