Cap de setmana d’spa!!!!

Ha començat el curs, i per fer-ho amb energia un grup d’infants d’oratge, d’una de les llars d’infants d’ASPASIM, van gaudir d’un cap de setmana de final d’estiu fantàstic: una sortida de joc i relax al Centre Lúdic Termal Magma, fent nit al poble veí de Santa Coloma de Farners!!!

Així doncs deu infants i adolescents i els seus voluntaris i treballadors acompanyants van passar una tarda en un espai fantàstic entre magma xorros d’aigua, temperatures diferents, olors noves…  I és que es tracta d’un espai termal amb una zona plenament adaptada als infants.

Contàvem a més amb vestuaris adaptats, rampes…

Un cop relaxats van sopar al mateix Centre Lúdic on vam rebre un tracte fantàstic.

Després d’una nit d’hotel vam esmorzar i passejar pel poblet tornant a casa després de dinar, amb les piles carregades i un munt de nous records entranyables.

Tot això va ser possible gràcies a l’interés de l’Ana en que aconseguíssim una ajuda a la seva empresa: Inditex, que ens va dotar no només del suport econòmic que calia sinó que a més va facilitar que ella mateixa ens pogués acompanyar i donar un cop de mà durant l’activitat en hores de feina

Per tot aio volem dona’ls-hi les gràcies en nom de tots els nens i nenes de la puça!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Llars d'ASPASIM. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.