Els de casa… de vacances!!!

Com cada any per aquestes dates els nens i joves de les llars de l’associació ASPASIM es preparen per unes merescudes vacances, després d’un intens any d’escola, IES o taller.

Des d’Oratge oferim als habitants de cada un dels pisos una sortida per Catalunya, accessible i adaptada a les necessitats de suport de cada unpalmeres dels nois, però garantint alhora un espai el més inclusiu possible i ajustat a les seves demandes. El fet de marxar en petits grups permet moure’ns més fàcilment i estem convençuts que afavoreix la sensibilització social.

Aquest estiu ens hem decantat per diferents indrets de costa, on contaran amb platja i piscina properes, i així passar millor la calor. A més a més l’allotjament en albergs permetrà conèixer altres turistes alhora que realitzar sortides i excursions pels voltants, a la zona de Vilanova i la Geltrú i Cabrera de Mar.

Els més petits buscaran parcs i zones de joc mentre que els adolescents i joves aprofitaran també les nits per sortir a fer un beure o a ballar…. segons els vingui de gust.  I és que tot i que creiem en les colònies i en els esplais com espai enriquidor tenim clar que en aquest cas parlem de vacances, no de casals, colònies… pel que no partim d’una programació prèvia sinó d’un temps d’oci el menys dirigit possible…

Al remull!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Llars d'ASPASIM. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.