Tardes d’estiu pels joves d’Horta-Guinardó

Al juliol moltes jornades laborals s’escurcen i adults i joves conten amb força més temps. El programa Temps per Tu del Departament de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, pretén possibilitar ocupar-ne una part text orfilaamb activitats de lleure de qualitat. Així doncs amb la segona edició de Temps d’estiu s’oferirà a 15 persones el poder gaudir d’aquest augment del temps propi alhora que afavorir la conciliació laboral i familiar, que sovint es complica en períodes estiuencs.

De nou Oratge portarà a terme la gestió d’aquesta iniciativa, centrada en el Districte d’Horta-Guinardó i que es realitzarà del 1 al 12 de Juliol de 17:30 a 20h. Amb  l’acompanyament de quatre monitors el grup realitzarà activitats pròpies de la oferta del barri d’Horta i de la ciutat en general, ajustades a la seva edat i respectant les seves preferences.Per aquest motiu faran petar al xerrada en una reunió prèvia on acabaran de concretar la planificació:

Pisicna, cinema, ballaruca, espectacles, museus… tot està per decidir:

T’hi animes?

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Joves!!. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.