Forma part d’Oratge!!! Busquem voluntaris!!

Oratge està format per persones, per persones petites i grans, casolanes i “fiesteres”, xerraires i callades,  divertides i entranyables, persones amb capacitats diverses però somnis compartits, perquè Oratge el fem entre tots, joves, col·laboradors, infants, famílies, treballadors…

Fem coses petites, però intentem fer-les bé i aprendre’n dels errors, i no perdre de vista el nostre objectiu de fons ni el nostre ideari, respectant l’Assemblea com l’espai on es decideix cap on caminar.

Estem engegant nous projectes i busquem persones que vulguin col·laborar amb el seu temps i compromís, si t’interessa posa’t en contacte amb nosaltres, podem mirar quina tasca pot ser la més adient:

  • Acompanyar un grup de joves amb diversitat funcional els dissabtes a la tarda i/o períodes de vacances, de forma quinzenal, durant els activitats de lleure que ells han decidit dur a terme (anar a la discoteca, realitzar un taller al Museu de la Música, jugar a la Bolera, anar a un concert al Palau de la Música…)
  • Col·laborar a l’esplai Al Vent per infants amb necessitats educatives especials de 4 a 12 anys un dissabte al mes, realitzant una activitat trimestral amb el Cau Sant Ferran: ginkames, excursions per la ciutat, jocs, cançons, tallers…
  • Suport al lleure durant els vacances i caps de setmana a les llars de la Fundació ASPASIM per persones amb diversitat funcional
  • Viatges per joves i adults amb diversitat funcional: coneixem el país i gaudim de les vacances!!
  • Colònies inclusives a Mas Gircós, on infants amb i sense discapacitat gaudiran de l’estiu entre jocs, vetllades, ginkames, tallers, excursions…

 

Vine i te’n fem cinc cèntims!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Esplai al vent, General, Joves!!, Llars d'ASPASIM. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Forma part d’Oratge!!! Busquem voluntaris!!

  1. Sandra diu:

    Bon dia, soc la Sandra i tinc 23 anys. He sabut d’aquesta web a traves d’una companya de la Uoc. M’agradaria poder formar part d’alguna manera. Tot i que no tinc CAP experiencia amb aquest treball, porto 7anys com a monitora escolar i monitora d’esplai de nens. Aquest es el meu setè any estudiant psicologia em trobo a tercer menys o menys. salutacions

Els comentaris estan tancats.