Els peques al Palau de la Música!!!

Aquest passat dissabte 23 de febrer un grup de nois i noies d’una de les llars d’infants d’ASPASIM van assistir a un dels espectacles del Palau de la Música: “Trencadís de cançons”, del que van gaudir moltíssim.

En aquest la cançó i la dansa es van fusionar per,trencadis de cançons sorprenentment, donar vida a tres dels motius representats en la decoració plàstica del Palau: la musa de la cançó, les semivoltes dels pilars i el cavall alat del segon pis.

També van poder escoltar poemes de grans autors catalans com Salvat Papasseit, Joan Brossa, Josep Carner, Joan Maragall… que enmarcats en l’obra cobraven més sentit i es feien més propers.

A més  a més es van utilitzar diferents elements que van servir per apropar el contingut  trencadis 2de l’obra a la canalla: material propi dels jocs populars (mocadors, titelles, gomes de saltar, campanes…), instruments tradicionals juntament amb d’altres electrònics i moderns  i material plàstic especialment visual (atretzzo singular i vistós, grans decorats…)

I aquí us en deixem els responsables, les nostres felicitacions:

Companyia Factoria Mascaró, ballarins
El Somni del Drac, veus i instruments
Joan Figueres i Quim Serra, guió
Joan Figueres, música
Joan Serra i Quim Serra, direcció i coreografia

En resum, va ressultar una experiència molt enriquidora, divertida i especial, de la que vam poder participar gràcies al programa Apropa Cultura.

Us ho recomanem!!!!

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Llars d'ASPASIM. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.