El grup de joves de Fontana al Periódico!!

Dissabte passat, 19 de gener, el Periódico va passar per l’Espai Jove de Fontana per conèixer un dels dos grups de joves que Oratge gestiona en el marc del programa “Temps per tu” del Departament de Qualitat de vida, igualtat i esports de l’Ajuntament de Barcelona.

Us adjuntem l’enllaç on podeu trobar la notícia, on es fa cinc cèntims de quina és la idea del servei: que els seus usuaris puguin gaudir del seu oci a partir d’activitats a la comunitat escollides per ells i adequades a la seva edat independentment del nivell de suport que necessitin i del seu nivell adquisitiu.

Aquest programa també permet a les famílies que ho necessiten gaudir d’una estona d’oci propi amb la garantia que els seus fills i filles estan gaudint i reben una atenció de qualitat.

Els 9 joves estan compartint dissabtes a la tarda quinzenals organitzant-se per decidir què volen fer cada dos mesos, aprofitant els recursos tant del Districte de Gràcia com de la ciutat de Barcelona.

Fins ara han realitzat sortides tan diverses com anar al Karaoke o al Museu de la Música, a la disco, al Caixa Forum, al cinema, a la bolera…

http://www.elperiodico.com/es/noticias/distritos-de-bcn/derecho-ocio-2300307


Aquesta entrada ha esta publicada en Joves!!, Projectes, Suport Famílies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.