Vine a l’esplai!!!!

Si tens entre 3 i 12 anys i moltes ganes de passar-ho be, fer nous amics i fer noves activitats, apunta’t a l’esplai Al vent que hem començat aquest any des de l’associació Oratge per nens i nenes amb necessitats educatives especials!!

Acompanyats d’un equip de monitors especialitzats i amb moltes ganes quedem un cop al mes per passar una molt bona estona,  realitzant trimestralment una trobada amb els nens i nenes del grup de castors de l’Agrupament San Ferran de Barcelona.

Farem sortides per la ciutat, jocs, tallers, ginkames… i un cap de setmana al maig!!! enfrascats en una aventura pirata adaptada a les necessitats de suport de cada infant

Per més informació podeu contactar amb nosaltres a:

oratge.associacio@gmail.com o bé per telefon al 62190179 // 645705189

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en esplai. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.