Comença l’esplai Al vent!!!

El proper dissabte 29 de setembre des d’Oratge, en estreta col·laboració amb l’AMPA de Famílies d’inclusiva d’ASPASIM inciarem un nou projecte: un esplai per nens i nenes amb necesistats educatives especials de 3 a 12 anys!!

Sense deixar de banda la nostra idea inicial de donar suport als centres de lleure ordinaris, volem donar resposta a una necessitat detectada per diferents famílies: un espai on els nens i nenes puguin gaudir del seu temps de lleure en un marc d’esplai amb professionals especialitzats i els recursos necessaris.

Trimestralment realitzarem una activitat conjunta amb el grup de castors d’un cau pertanyent al moviment escolta.

Així doncs, aquest proper cap de setmana un grup de pirates començaran a navegar per conèixer noves aventures.

Ja us anirem explicant!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Esplai al vent, Projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.