No tots els infants han pogut començar a la seva escola!!!

Dilluns 12 de setembre, a les 9 del matí, toca anar a l’escola, al nostre barri, amb els amics tan coneguts, amb l’olor de paper nou, i el sorral de sempre. Però aquest any alguns infants  no han pogut incorporar-se a la seva classe ja que Ensenyament ha retallat els seus suports. Infants amb ganes d’aprendre, i de conviure en escola inclusivauna escola de tots i per a tots, però que necesisten suport per desplaçar-se, per comunicar-se o fins i tot per menjar.

I es que la Generalitat ha negat el suport que fins ara aportava el Centre de Recursos a la Inclusió d’ASPASIM a les escoles publiques!!!

Així doncs  nens i nenes que estan fent ja 5è o 6è de primària ara han d’anar a l’Escola d’Educació Especial, no per un criteri pedagògic, sino per diners.

Una intervenció més, que ens sembla casi normal per part d’un govern que ja no cobrirà les baixes dels mestres dels nostres fills fins passats 15 dies, que ha aprovat més alumnes per aula, que ha decidit que un tutor si és sinterí no cal que estigui al pati, ni té gairebé hores per reunir-se amb els pares…

Que tothom s’enteri!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.