Projectes

La Etnobotànica Rusticana, es constitueix al març del 2015 per tal de treballar més àmpliament, el que a temps lliure les Remeieres, Cristina Puig i Judith Ramírez sòcies  de l’entitat, han recollit al llarg de temps, amb aquest material inicial de recerca en remeis tradicionals, s’inicia la divulgació de remeis populars de l’entitat.

Neix també, d’una demanda social cada cop més amplia en diferents sectors, entre ells un d’important és el sector ramader. Cada día hi ha més interès per a una medicina alternativa, sostenible i respectuosa, totalment compatible amb la medicina alopàtica (o tradicional per entendre’ns , tot i que per a nosaltres la medicina tradicional són les plantes en estat més verge).

El primer document elaborat per l’entitat és, de Veterinària Alternativa amb plantes,recull de remeis veterinaris 2015 material de recerca donat per la Cristina i la Judith, a través del projecte Les remeieres.

S’ha decidit estructurar els projectes etnobotànics en els següents sectors o líneas per una questió de demanda sectorial:

.- Remeis tradicionals ( Les Remeieres )                       .- Alimentació ( El Saüc )

.- Al camp i horta ( La Consolda )                                   .- A la Llar ( La Carlina )B triptic associacioA triptic associacio

Els Camps o Jornades de Treball que plantegem dur a terme per l’entitat, són adreçats a tot tipus de col.lectius que tinguin un interès en la vida rural i la etnobotànica, en el medi i la sostenibilitat. Col.laborem amb altres entitats a mode d’intercanvi i donacions, també poden participar i col.laborar altres grups però, sempre tindrà una preferència les entitats o col.lectius amb una sensibilitat semblant a la de la Etnobotànica Rusticana.

Responsabilitat social, l’entitat fa una aposta per a la contractació d’Assegurança  Cívica amb Arç Blanc en les activitats que organitzem

Mètodes de transaccions de l’entitat; s’accepten euros, trok o intercanvi i  moneda social

Col.laboradors i Voluntaris, et necessitem!! sempre és benviguda una ajuda extra,  podeu mirar i preguntar referent als projectes i camps de treball que tenim programats de fer, i si voleu col.laborar o fer una donació tant econòmica com de material, us podeu possar en contacte amb l’entitat per les diferents vies que tenim: etnorusticana@gmail.com  – Tel: 665.515.734   –  lesremeieres@gmail.com

fb: @etnobotanicarusticana

Per a qui vulgui obtenir més informació podeu consultar els Estauts de l’ entitat

ESTATUTS Etnobotanica

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *