Articles

Aquest vol ser un espai on publicar una sèrie d’articles col.leccionables de Remeis que, majoritàriament, em posat en pràctica, i que des de l’entitat fem la tasca de redactar i maquetar els articles en format pdf o jpeg, de manera que en podeu descarregar.


 

portada-2017-web Calendari pagessosAl calendari dels pagesos 2017, hi trobareu un article publicat de la nostre entitat, Les Remeieres del Hort, és un recull etnobotànic del camp, elaborat pel projecte Les Remeieres, per la Cristina, qui ens trasllada els coneixements per trasmisió oral de més de 20 anys i la Judith, qui ha ampliat els coneixements els darrers anys. Esperem que en feu un bon ús.

Calendari dels pagesos web


associacions al hort 11a publicació del projecte La Consolda                                és un recull d’experiències al hort, entre diferents espècies hortícoles, que entre elles s’ajuden o tot el contrari.

Les associacions de plantes al Hort és, un recull elaborat per la Cristina Puig i la Judith Ramírez.                              És un material de divulgació, que esperem en feu un bon ús i es respecti l’orígen de la publicació.

Afegim també, que sóm una entitat sense ànim de lucre i ens ajudaria tenim col.laboracions i ampliar els socis  Fer-me Soci


parasits cavalls   parasits2 cavallsJa tenim elaborat l’Article 2 de remeis veterinaris en parasitisme, volem incidir en que, la nostra tasca és la difusió de remeis popular del territori, majoritàriament del Pirineu Català, també anem introduint les noves técniques en salut natural, com la aromateràpia i homeopatia, que no tenen aquestes, una bassant històrica a Catalunya, però, creiem que val la pena introduir pels seus resultats.

Remeis Veterinaris Article 2 Parasitisme .- descarrega pdf: Article 2


Article .-1.- d’eccemes i dermatitis en Ramaderia

Remeis Veterinaris Article 1.- descarrega pdf i col.labora :  https://sellfy.com/p/3DdC/


Material PDF redactat i elaborat per les Remeieres, Cristina i Judith, és un recull de remeis popular en veterinaria Recull de remeis popular en veterinària 2010-2015

Be Sociable, Share!

Una resposta a Articles

  1. Retroenllaç: Associació Etnobotànica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *