Home » Activitat » Taller apícola

Taller apícola

Animeu-vos a passar un matí a Mel Múria, al Centre d´Interpretació Apícola del Perelló. Unes instal·lacions dedicades a la fabricació de mel artesana i a la divulgació i educació al voltant d´aquest món.

Gaudirem d’una visita guiada amb explicacions sobre tot el procés que envolta a l’obtenció de la mel. Posteriorment farem una sortida al camp per viure de ven a prop l’experiència de transformar-nos per un moment en apicultors. Podrem observar, en plena natura, l’hàbitat on viuen les abelles i les diferents característiques, els tipus que hi han, com treballen, així com conèixer les eines que utilitzen els apicultors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor