Home » Activitat » Desmitificant ESTEREOTIPS

Desmitificant ESTEREOTIPS

estereotipsEls estereotips són un conjunt d’imatges mentals i de construccions lingüístiques fruit de l’herència cultural que tenen un caràcter immutable i que sovint deriven en prejudicis que afecten a determinats col·lectius de la població.

A la sessió que farem el proper dimarts 29 de setembre a la Sala Infant Pere (Pl. del Pou), treballarem els estereotips de gènere a través del joc.

Per això és necessari que els infants portin la seva joguina favorita, i les mares i pares portin aquella joguina que els hi va fer més il·lusió compra al seu fill / a la seva filla.

Aquesta sessió anirà conduïda per dos professionals del SIE (Servei d’Intervenció Especialitzada) de Tarragona que és un servei gratuït que ofereix atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació a les dones que han patit o pateixen situació de violència, i també a llurs fills i filles. També incideixen en la prevenció, la sensibilització i la implicació comunitària. Compten amb un equip professional multidisciplinar integrat per persones titulades en psicologia, treball social, educació social, dret i inserció laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor