Home » Benestar » LACTÀNCIA MATERNA: Preparació i primers dies

LACTÀNCIA MATERNA: Preparació i primers dies

1

La lactància materna és la manera normal que tenim els éssers humans per a alimentar-nos durant els primers mesos de vida.

Dit això seria evident deduir que si és natural, és fàcil, però sovint es donen un conjunt de circumstàncies que fan que els inicis de la lactància no siguin tan agraïts i idíl·lics com ens havíem imaginat.

 

És durant els primers dies quan és necessari tenir una especial cura de la mare lactant, i tenir coneixements bàsics sobre lactància, així com disposar de la possibilitat d’una assessoria a domicili, pot facilitar molt l’establiment d’una lactància profitosa i agradable per a tota la família.

 

Per això us animem a què vingueu a conèixer l’Andrea Lorente, assessora de lactància amb una gran trajectòria assessorant mares i famílies, i que ens parlarà dels primers dies de la lactància el proper dimarts 2 de juny a la Sala Bonet i Castellana. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor