ACTIVITATS ESTIU 2019

Colònies d’Estiu 2019

Una trentena de nenes i nens des de 1r a 6è de primària han passat una setmana de colònies a La Rectoria de La Selva, a la Serra de La Busa, gaudint d’activitats de lleure i natura  amb les monitores de La Ballaruga i els monitors de La Fundació Catalana de l’Esplai. Les colònies són un temps de convivència en el que els infants adquireixen autonomia i aprenen a responsabilitzar-se.

Casals d’Estiu 2019

Els casals de La Bisbal, Sta. Oliva, Bonastre i Bràfim han estat un èxit en nombre d’infants inscrits. El centre d’interès d’aquest estiu són els personatges “D’Hotel Transilvania”, “La família Monsters” i pels més petits, “Monstres S.A”, amb aquests personatges, treballem el respecte cap a la diversitat i els seus valors.

Activitats en família a la piscina municipal de Bràfim

Del 25 de juny i durant  el mes d’agost, tots els dimarts i dijous a les tardes  dinamitzem activitats en família a la piscina de Bràfim. Els usuaris de la piscina poden gaudir tant d’esports tradicionals com el waterpolo, el bolei, aquagym o zumba aquàtic o d’activitats de lleure com les gimcanes d’aigua.

 

____________________________________________

ACOLLIDES DE TARDES DE JUNY 2019

Us deixem la informació de les acollides de les tardes de juny de les escoles Pau Casals, Àngels Garriga i Àngel Guimerà.

Podeu fer les inscripcions a través de la web.

Clica aqui per fer la inscripcio

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor