Kalilu Jammeh a l’Escola Bel Air de Sant Pere de Ribes

El passat día 17 de setembre ’15 en Kalilu Jammeh i Herminia Nubiola varen presentar el llibre El Viatge de Kalilu als estudiants de 15 – 16 anys de l’Escola francesa  Bel Air de Sant Pere de Ribes (Garraf). Es va parlar del llibre, dels projectes de la Fundació a Gàmbia, i de les migracions i de la crisi dels refugiats. Tot per sensibilitzar als joves de l’actual situació tan dramàtica fruit de les guerres i de la desigualtat entre el nord i el sud. Es va propossar als estudiants que redactessin un escrit de reflexió sobre el tema de les migracions, drets humans, refugiats.

Escola Bel airMoltes gràcies al Equip Directiu.

Síguenos en :
 • Print
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • PDF
 • Add to favorites
 • Google Buzz
 • Meneame
 • RSS
Be Sociable, Share!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *