RSS

Autorització caiac d’aigües tranquil·les pel pantà de Sau

Benvolgudes famílies,

Com ja us vam informar, durant les colònies farem una activitat de piragües en aigües tranquiles. Aquesta activitat està dirigida per un monitor/a especialitzat de l’Associació Catalana de Cases de Colònies (Fundesplai).

 

L’activitat consisteix en una sessió de caiac d’aigües tranquil·les pel pantà de Sau amb caiacs autobuidables. El risc més evident de l’activitat és que el caiac bolqui, en aquest cas el caiac expulsa els participants quedant els usuaris flotant a l’aigua. Com es tracta d’un caiac autobuidable, mai entrarà aigua a dins del caiac facilitant als usuaris tornar-hi a pujar. Els participants portaran sempre una armilla de flotació homologada. Cal que els participants sàpiguen nedar i es trobin a gust al medi aquàtic.

 

Per realitzar aquesta activitat és necessari dur l’autorització materna o partena signada (clica aquí). Com que sense aquesta autorització l’infant o jove no podrà realitzar aquesta activitat (activitat estrella d’aquestes colònies), per evitar disgustos i agilitzar la gestió, agrairíem que ens féssiu arribar al llarg d’aquesta setmana l’autorització signada per sota la porta de l’esplai. Si no us és possible fer aquesta gestió, si us plau, feu-nos saber si voleu que el/la vostre/a fill/a realitzi aquesta activitat.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

Esplai Ca l’Oliverar

 

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor