RSS

Resum de la reunió de famílies de les colònies 2016

Benvolgudes famílies,
El passat divendres 22 de juliol es va celebrar a Ca l’Oliverar la reunió de famílies de les colònies d’enguany.

Durant la reunió vam explicar a les famílies participants les principals característiques de les colònies: la casa, objectius, organització, activitats, equip educatiu, etc. Les principals novetats són:

  • Enguany farem piragües amb totes les edats. Si voleu que el vostre fill/a faci aquesta activitat, haureu de fer-nos arribar l’autorització signada abans de marxar de colònies.
  • A l’hora de fer la maleta, a més a més de posar lo habitual, porteu un pot de vidre tipus Nutella (el recollirem abans de pujar a l’autocar per evitar que es trenqui).
  • Recordeu que enguany marxem 6 dies, heu de posar una muda més que altres anys.

 


 

També vam repartir uns díptics amb la principal informació: hora i lloc de sortida i d’arribada, informació de la casa, què hem de portar, horari base…

 


 

Us recordem que si l’infant o jove ha de prendre algun tipus de medicació durant les colònies, aquesta ha d’estar administrada per un adult. Per això, us demanem que el dia de la sortida doneu el medicament a l’equip educatiu, juntament amb l’autorització paterna/materna (arxiu adjunt) i l’autorització del metge.

 

Durant les colònies intentarem actualitzar el bloc i el Facebook, però ja us avisem que hi ha poca cobertura.
També us demanem que durant les colònies no us poseu en contacte amb cap membre de l’equip educatiu si no és per una urgència. Estem de colònies treballant les 24 hores amb i pels vostres fills i filles i no podem contestar a totes les famílies. No news, good news.

 

Han sobrat alguns talonaris de la rifa. Si us fan falta més números de la rifa, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta.

 

 

Esplai Ca l’Oliverar

 

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor