RSS

Dissabte 12 de desembre – ECOjoves contra la violència de gènere

Avui els ECOjoves, aprofitant que el passat 25 de novembre va ser el Dia Internacional per la Eliminació de la Violència de Gènere, hem fet un taller molt interessant sobre aquest tema.

En primer lloc hem pensat i vist quina és la definició exacta de “violència de gènere”. Després hem vist totes les dimensions que té, desde la societat patriarcal, passant per aquelles que no veiem i que estan en la nostra vida quotidiana com els micromaxismes, el llenguatge i l’humor sexista o la publicitat, a aquelles que són més visibles com el maltracte físic, l’abús sexual o la mort.

Per acabar, tenint en compte tot el que hem vist i debatit, hem realitzat un role playing escenificant situacions no visibles i com haurian de ser des d’una realitat on la violència de gènere no existeix.

Avui ha estat un dia molt intens de reflexió!!

image

image

image

image

image

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor