RSS

Més informació sobre el Ral·li Jove 2015

Benvolgudes famílies,
ara que ja tenim els grups del Ral·li Jove fets, ja tenim més informació per passar-vos.

 

Com que som molts joves d’arreu de Catalunya, ens separarem per grups d’edat:

 • Joves I: Nois i noies de 12-13 anys
 • Joves II: Nois i noies de 14-15 anys
 • Joves III: Nois i noies de 16-17 anys

 

Els grups de ruta estan conformats per 10/15 joves aproximadament i 3 o 4 monitors i monitores. Els grups de ruta es formaran amb tres o quatre subgrups de diverses entitats. En termes generals s’ha d’intentar garantir la barreja de poblacions, sexes i realitats. Cada grup de ruta va a dormir en un esplai diferent.

 

En el nostre cas, Joves I (Sarah, Maria V i Xavi) anirem a l’esplai Pubilla Cases amb joves i monitors/es de l’esplai i d’altres esplais, i Joves II (Naget, Maria C i Helena) a Bellvitge amb joves i monitors/es d’altres esplais (per més info sobre la localització dels esplais cliqueu aquí).

 

Cada grup de ruta compleix amb un mínim de monitors/es titulats/des i no es deixarà cap grup de joves sense supervisió o responsable. A més a més, l’activitat està supervisada per la Federació Catalana de l’Esplai.

 

Començarem el cap de setmana trobant-nos tots els joves al Parc de Can Boixadetes (L’Hospitalet de Llobregat). Un cop allà ens separarem en grups de ruta i anirem al barri on es troba l’esplai on dormirem. Farem jocs de coneixença, la gimcana amb el llibre de ruta i jocs de nit.

 

El llibre de ruta és un element del Ral·li que ens ha d’ajudar a aprofundir en la descoberta de la zona, i que ens ha de servir com a guia per la gimcana i en la dinamització del nostre grup. Hi haurà diversos tipus de proves (d’enginy, de costums i tradicions del poble, d’habilitat, fotogràfiques, educatives, de reflexió,etc.)

 

Diumenge al matí farem la cloenda del Ral·li a Festa Esplai, que es celebra al Parc Nou de El Prat de Llobregat, amb la tradicional cursa de quadrigues.

 

Autoritzacions
El dia del Ral·li els joves haureu de donar a la seva monitora (Anna):

 • Document d’autorització del tutor/a legal, coneixement de la normativa, compromís de compliment i drets d´imatge del jove participant.
 • L’original de la targeta sanitària

Cap jove podrà participar al Ral·li si no ha lliurat aquests papers.

 

Les famílies dels i les joves que venen al ral·li teniu la normativa al vostra mail perquè la conegueu (entre d’altres coses, no es podrà portar mòbils ni aparells electrònics ni diners).

 

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte o consulta.

 

Esplai Ca l’Oliverar

 

Be Sociable, Share!

1 Comments Add Yours ↓

 1. eco roda #
  1

  Us informem que s’han hagut de fer canvis tècnics d’última hora i finalment la nostra monitora, l’Anna, no anirà al mateix esplai que joves I. Això no és cap problema, ja que des de l’esplai confiem plenament amb els monitors i monitores que estan als esplais tant de joves I com de joves II.

  Moltes gràcies per la vostra comprensió.El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor