RSS

El grup de joves ja hem començat el curs!

Aquest passat dissabte el grup de joves de l’esplai ens vam trobar després de l’estiu. Tot i l’anul·lació de l’acampada a Gelida, els i les nostres joves tenien moltes ganes de trobar-se i començar el curs.

 

Vam començar per les novetats. La primera de totes, tenim una nova incorporació: benvinguda Laia! La segona novetat és l’horari: a partir d’ara ens trobarem de 7 a 9, quan els petits i mitjans han acabat l’esplai.

 

Una altra novetat és que els joves 2 (4r d’ESO i 1r de Batxillerat) començaran com a pre-monitor/es amb els petits i mitjans de l’esplai, compaginant-ho amb el grup de joves. Aquesta incorporació de joves a l’equip educatiu ve acompanyada d’un procés de formació intern dut a terme pel propi equip que durarà fins el gener. Un cop finalitzada la formació, els i les joves faran d’ajudants de monitors/es els dissabtes a la tarda.

 

I després de marcar el calendari de formació i el calendari de joves, va arribar l’última novetat: canvi de sala. Habilitarem l’antiga sala de petits (darrera el museu) com a sala de joves, tal com era a l’inici.

En un curs amb tantes novetats, no podia faltar la diversió. Tot jugant a una versió adaptada del party&co, vam aprendre què és un projecte d’aprenentatge i servei (ApS). Ara ens toca pensar quin projecte ApS volem fer enguany. Joves, hi aneu pensant?

 

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor