Gran correfoc pels carrers de Masarbonès

Encara que el dia 22 d’agost vam haver d’anul·lar el correfoc per la pluja que va voler aigualir les nostres diabòliques idees, el 23 a les 21.30 en punt vam posar en marxa un gran correfoc difícil de superar. Entre diables grans i petits vam superar les 70 persones, que vam cremar Masarbonès amb tot tipus de petards i pirotècnia i acompanyats del nostre experimentat grup de timbalers, que any rera any,  millora com el bon vi.

Cal destacar l’ordre i disciplina dels nostres diablons, diables i diablots, i així cadascú va jugar el paper que li pertocava, com és d’esperar d’un gran grup de diables que volen cremar sense fer mal i gaudir del foc, la llum, l’olor de sofre i els trons infernals.

Després dels més petits que ompliren la plaça de foc, arribaren els diables grans precedits per la Bicicleta de Foc, que va sorprendre tothom… ja tocava, no?

El correfoc dels grans va ser un gran Ball on tothom qui va voler va participar. Tant persones del públic, com els mateixos diablons, van ballar sota dels paraigües de foc dels grans i tots plegats ens ho vam passar d’allò més bé.

Us deixem algunes imatges…

I un breu moment…

Vam acabar el correfoc amb els nostre tradicional pregó, on un anys més, vam voler posar ferro als afers de la gent de Masarbonès.

I tancàrem la festa amb roda de foc i traca final!

Què bé que hom fem! Que bons que som! Però no us preocupeu que l’any vinent tornarem i ens superarem!

Salut i foc!!

 

Quant a diables i diablesses de Masarbonès

Agost 1986-2011. 25 anys cremant!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Festa Major i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.