Formació dels grups de foc

Per tal que sigui aplicable el que disposa el Reial Decret 563/2010, de 7 de maig, a una manifestació festiva amb ús de pirotècnia, cal que el grup de foc que realitzi l’activitat tingui una formació acreditada.

La formació contempla dos aspectes:

  • Responsable de Grup de Consumidors Reconeguts com Experts (RGCRE). Els grups de foc han de tenir com a mínim 1 persona responsable acreditada. Aquesta acreditació permetrà formar tots els membres del grup i adquirir la pirotècnia regulada a la ITC18 per fer el correfoc.
  • Consumidors Reconeguts com Experts (CRE): aquesta formació està directament vinculada a la colla. És responsabilitat del RGCRE establir els continguts i procediments formatius per al seu grup. Aquesta formació l’han de rebre tots els integrants de la colla que manipulen pirotècnia i la resta de persones vinculades al correfoc. Com més persones estiguin formades millor.

Quant a diables i diablesses de Masarbonès

Agost 1986-2011. 25 anys cremant!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Formació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.