ELS CASTELLERS DEL POBLE-SEC CARREGUEM LA PRIMERA TORRE DE SET DE LA SEVA HISTÒRIA

Encara estem de festa major, però els Castellers del Poble-sec no podem esperar que acabi per compartir amb vosaltres la gran actuació que vam dur a terme diumenge passat. Amb molts de vosaltres també presents, el carrer Blai es va omplir de gom a gom davant de la biblioteca per presenciar la diada castellera més important mai vista al barri. S’hi va veure el primer intent de castell de nou pisos al barri, i nosaltres, els Bandarres (sobrenom amb el qual se’ns coneix), vam carregar (és a dir, que vam caure després que l’enxaneta coronés el castell) la primera torre de set de la nostra història. La torre és un castell molt tècnic, i molt poques colles han aconseguit descarregar-lo (és a dir, que l’enxaneta el coroni i tothom baixi sense caure) al primer intent. Per això, tot i caure, és motiu de gran alegria el fet d’haver-lo carregat. No dubteu que el descarregarem en breu.

Possiblement és un món desconegut per molts poble-sequins, però diumenge vam ser el centre del món casteller per un dia, apareixent el carrer Blai i la nostra torre de set al telenotícies vespre de TV3. També han esmentat la nostra fita a diversos diaris, com El Punt, l’Avui, l’Ara, o La Vanguardia.

Gràcies als que us vau apropar a la diada (diumenge, o a la de dissabte per la tarda a plaça Santa Madrona) i vau fer més gran una actuació que molts de la colla trigarem a oblidar.

52 responses to “ELS CASTELLERS DEL POBLE-SEC CARREGUEM LA PRIMERA TORRE DE SET DE LA SEVA HISTÒRIA

  1. Pingback: 3paddling

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *