L’ESPOT GUANYADOR DEL CONCURS SPOTSPORT 2019

L’espot “El ritmo del deporte” produït pel jove Mario Casado, natural de Saragossa, s’ha alçat guanyador del concurs SpotSport 2019.

El concurs, que aquest any arriba a la vuitena edició, està organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica en col·laboració amb el diari Sport, per a la promoció i suport a nous talents com el guanyador d’aquest any que amb tan sols 15 anys ha sabut captar l’essència del Festival Internacional de cinema i televisió esportiva de Barcelona.

El jurat de l’SpotSport, integrat per membres organitzadors del Festival, han valorat l’originalitat amb la qual l’espot conjuga l’esport i el cinema, els dos pilars del BCN Sports Film.

L’espot serà la imatge oficial de la campanya publicitària de la propera edició del BCN Sports Film 2019, que se celebrarà del 3 al 9 de juny. Una edició que aquest any compta amb 9 seus – Museu Olímpic, Auditori 1899 FC Barcelona, Filmoteca de Catalunya, Casa Elizalde, Museu Colet, Institut Français, CC El Sortidor, Auditori Sant Martí i Cinemes Can Castellet a Sant Boi.

Felicitem al guanyador i agraïm a la resta de concursants la seva participació! Recordeu que del 3 al 9 de juny podreu gaudir del BCN Sports Film 2019.

Comments are closed.