ELS VEÏNS DEL POBLE-SEC CELEBREN L’11 DE SETEMBRE – BETEVÉ

Els veïns del Poble-sec celebren una ofrena floral atípica a la plaça del Setge de 1714

Desenes d’entitats han fet entrega de l’ofrena floral en un acte reduït i amb menys ambient que l’any passat

Una desena d’entitats del Poble-sec ha celebrat un any més l’ofrena floral del setge de 1714 a la plaça d’aquest barri que en porta el nom. A diferència de l’any passat, l’aforament s’ha reduït a una cinquantena de veïns del barri que, com cada d’any, volen recordar el setge de Barcelona per part de les tropes borbòniques. L’acte ha estat molt marcat per les estrictes mesures de seguretat pel coronavirus i, per això, els assistents s’han distribuït al llarg de la plaça.

El president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, Antoni Reig, ha destacat que enguany s’ha fet un acte “light”, ja que tradicionalment a l’ofrena floral hi participen més associacions del barri. Tot i això, una de les novetats d’aquesta Diada ha estat la presència de particulars a l’entrega de les ofrenes. Durant l’acte, també s’han recitat poesies i, per concloure, s’ha interpretat ‘Els segadors’.

D’altra banda, la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec lamenta que aquest any no hi hagin pogut participar els tabalers, els diables, la colla sardanista ni tampoc els Castellers del Poble-sec.

Comments are closed.