EL BRUNCH-IN THE PARK COMENÇARÀ AQUEST DIUMENGE A MONTJUÏC AMB NOVES ACCIONS PER MINIMITZAR ELS PROBLEMES DE SOROLL

La nova edició del festival Brunch-In The Park comptarà amb noves mesures per mitigar els efectes del soroll i l’afluència de gent sobre el barri del Poble-sec. L’esdeveniment musical començarà el proper 1 de juliol i es farà cada diumenge durant 12 setmanes seguides als Jardins de Joan Brossa, a la muntanya de Montjuïc.

Com l’any passat, s’instal·laran limitadors de so al mateix recinte i es distribuiran pels edificis més propers del Poble-sec. També s’utilitzaran cortines acústiques per evitar la propagació del so cap al barri: “L’any passat ho vam fer amb sacs de sorra però enguany anirem més enllà i muntarem una barrera acústica feta de contenidors marítims de 20 metres d’amplada per cinc metres de profunditat”, detalla François Jozic, codirector de l’esdeveniment. De fet, també es modificarà l’orientació de l’escenari que quedarà d’esquena al barri.

A més, segons Jozic, enguany s’implantarà una campanya de conscienciació amb el públic de l’esdeveniment. També es reforçarà el servei d’autobusos llançadora, que passaran dels sis als dotze vehicles, per evitar que els assistents passin pel barri. Inclús s’augmentarà en 170 el nombre d’agents i col·laboradors cívics que acompanyaran a tots els assistents des del Brunch-in the park fins al metro de l’avinguda del Paral·lel perquè baixin en silenci i no es dispersin pel barri.

El portaveu de la Unió d’Associació de Veïns del Poble-sec, Sergi Gàzquez, es mostra satisfet amb l’organització del Brunch-In The Park: “Ens han dit que es volen implicar en accions que fan les entitats del barri, i volen arribar més al veïnat. Penso que el fet d’acumular noves mesures sempre és molt positiu”. També creu que “igual que des de l’organització es posaran recursos per minimitzar l’afectació al barri, també s’hauria de reforçar puntualment la Guàrdia Urbana quan la gent surt de l’esdeveniment”.

Comments are closed.