Daily Archives: 11 de maig de 2018

MERCAT DE LA TERRA, DISSABTE 12 DE MAIG

12 de Maig: Mostra d’Economies de Poble-sec

Aquest dissabte 12 de maig, en el marc de la primera Mostra d’economies del Poble-sec, el Mercat de la Terra es trasllada al Paral·lel, a l’alçada del carrer Tapioles.

Hi haurà els mateixos productors de sempre, l’únic que una mica més amunt!

Els altres espais seran: Comerç de proximitat / Coworkings / Economia Social i Solidària / Mercat d’Intercanvis Trocasec!

21è CONCURS DE CARTELLS DE FESTA MAJOR DEL POBLE-SEC 2018

El Departament de Comunicació del Districte de Sants-Montjuïc, en col·laboració amb la Federació d’Associacions i Comissions de Carrers de la Festa Major de Sants, convoca els Concursos de Cartells de les Festes Majors de Sants, la Bordeta, Hostafrancs, la Marina i el Poble-Sec 2018! A través d’aquests concursos es pretén potenciar la creació artística i incentivar la participació d’artistes professionals i novells.

Les obres guanyadores de cada concurs s’utilitzaran per il·lustrar els elements comunicatius de les Festes Majors.

No deixeu escapar aquesta oportunitat per demostrar el vostre talent artístic!

Trobareu més informació sobre les bases de cadascun dels concursos en el vincle adjunt. Les del Poble-sec, les teniu el el document pdf adjunt.

BANC DEL TEMPS DEL POBLE-SEC

El Banc del Temps és un projecte que té com a finalitat promoure l’intercanvi del temps entre les persones. La mesura de l’intercanvi és la hora amb independència del tipus de servei que es faci.

Volem donar impuls al Banc del temps del Poble-sec!!

Aquest dissabte 12 de Maig a la l Fira d’economia social i solidària al Poble-sec farem una trobada amb el grup motor del Banc del Temps del Raval que funciona molt bé des de fa temps.

Us convidem a les 11 del matí.

Estarem al costat del mercat d’intercanvi Trocasec que es farà al Paral.lel entre els carrers Margarit i Tapioles.

http://trocasec.barripoblesec.org/2018/05/06/vine-al-banc-del-temps-del-poble-sec/

Us hi esperem!