Daily Archives: 3 de maig de 2018

DESÈ CICLE DE TALLERS EQUILIBRADA MENT

Ja pots fer la inscripció dels tallers de primavera per començar a tenir cura de la teva salut d’una manera més natural i activa.

Els primers tallers comencen la propera setmana, són tallers d’intercanvi i totalment gratuïts. Fes un cop d’ull al programa i apunta-t’hi.

Des de la Comissió de Salut del Pla Comunitari us oferim un nou cicle de tallers que pretenen ser un espai d’aprenentatge construït entre tots i totes en relació a la salut. Aquest espai ofereix diversos tallers gratuïts que faciliten diferents eines personals per millorar la nostra salut psíquica i emocional, impulsant alhora l’intercanvi de coneixements i temps i la xarxa veïnal de Poble-sec.

Un dels objectius d’aquest projecte de salut comunitària és donar visibilitat a tècniques i teràpies alternatives que fomenten el benestar físic i emocional i desmedicalitzar la salut. L’exercici físic, les tècniques de relaxació, la meditació, el coneixement del nostre cos, la millora dels nostres hàbits i les actituds positives davant els problemes són algunes de les opcions que es poden practicar als tallers per tenir cura de la nostra salut.

Els tallers es basen en l’intercanvi de coneixements i la relació entre els veïns i veïnes del Poble-sec, ja que els tallers no demanen cap tipus d’aportació econòmica, sinó un intercanvi en el barri: participar d’alguna activitat, fer de voluntari o proposar algun altre taller… Es tracta de poder compartir, conèixer, créixer, relacionar-ser… Perquè participar, millora la salut!

Anima’t i gaudeix dels tallers saludables de l’equilibradament!
Per a inscripcions o més informació podeu contactar a:
Coordinadora d’Entitats de Poble-Sec: c/Elkano, 24.
Telèfon: 93 443 21 72
O enviar un mail al equilibradament@gmail.com

Adjuntem l’enllaç d’un vídeo realitzat fa un parell d’anys, on s’explica en què consisteix l’EquilibradaMent: https://www.youtube.com/watch?v=Exi9rJQDo8Y&t=128s