XARXANET. NOU BUTLLETÍ DE FINANÇAMENT

El butlletí vol donar resposta a la creixent demanda i dificultat de les entitats a l’hora de captar fons.

El portal de notícies de l’associacionisme i el voluntariat, Xarxanet.org, llença un nou butlletí sobre fonts de finançament.

L’objectiu és informar setmanalment de les convocatòries de finançament (subvencions, premis, ajuts, beques…), procedents d’administracions públiques i entitats privades (fundacions, obres socials d’empreses, caixes…) i adreçar-les a entitats sense ànim de lucre.

Així mateix es comunicaran i destacaran notícies, recursos i esdeveniments relatius a temes de finançament associatiu, intentant sempre recollir experiències i propostes innovadores.

El butlletí s’enviarà tots els dimecres a partir del proper dimecres 27 de febrer i inclourà un mínim de 10 convocatòries publicades durant la setmana immediatament anterior i dins de termini.

Per subscriure’s al butlletí cal fer-ho a través de la pàgina http://www.xarxanet.org/alta_financament
Podeu consultar el número 0 del butlletí a la pàgina http://www.xarxanet.org/node/47300
Més informació a: http://www.xarxanet.org/noticies/xarxanetorg-estrena-nou-butlleti-de-financament

Què és xarxanet.org?
Xarxanet.org és un projecte web gestionat per diverses organitzacions representatives del sector associatiu. La vostra entitat és entitat col·laboradora de xarxanet.org. La seva finalitat és millorar la societat a través de reforçar les entitats i el voluntariat de Catalunya. És un projecte impulsat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (Generalitat de Catalunya – Departament de Benestar Social i Família). El web informa sobre l’actualitat del món de les entitats i el voluntariat, ofereix recursos i serveis d’assessorament a les entitats i és el punt de trobada del món associatiu català.

One response to “XARXANET. NOU BUTLLETÍ DE FINANÇAMENT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *