LA INSÍGNIA DEL MESTRE ARTESÀ 2012

EL POLS DE LA JOIERIA EMERGENT DE CATALUNYA. exposició INSIGNIA DELMESTRE ARTESÀ 2012

Un any més a Koetània som seu inaugural de la exposició anual del concurs d’Insígnies de Mestres Artesans 2012, organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda i Artesania de Catalunya, mostrà que viatjarà arreu de Catalunya aquest 2013.

Els 21 artesans guardonats amb el diploma de Mestre Artesà 2012 han rebut amb la distinció un exemplar de la insígnia guanyadora del 7é Concurs d’Insígnies de Mestres Artesans, fruit de la col·laboració entre el CCAM i les escoles de joieria del país.

Aquesta mostra itinerant dóna a conèixer els cinquanta-set projectes procedents de les escoles catalanes amb cicles superiors de joieria: Llotja, Massana, Art del Treball, Arsenal i Tarragona, Escola del Jorgc participants en aquesta edició.

La mostra tindrà lloc del 17 de gener fins al 9 de febrer a Koetània (Barcelona)
Inauguració: 17 de febrer de 19h a 21,30h

Us hi esperem!

8.976 responses to “LA INSÍGNIA DEL MESTRE ARTESÀ 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *