NADAL SOLIDARI AL POBLE-SEC

Com cada any el proper dissabte 5 de gener de 15h a 01h el Poble-sec serà solidari dins la campanya “Nadal Solidari al Poble Sec”, mitjançant la qual tots els nens i nenes de les famílies en situació d’exclusió social del barri (ateses per Bona Voluntat o altres entitats) podran rebre joguines el dia de reis.

Farem una recollida de joguines noves a la Fira de Reis de la Gran Via el dia 5 des de les 15h de la tarda fins la 1h de la nit a la Gran Via de Barcelona (el lloc concret no el sabrem fins el mateix dia).

Aquestes joguines s’envien al Centre Cívic el Sortidor perquè voluntaris puguin classificar-les i preparar lots i repartir-les a la matinada perquè els infants puguin tenir-les tant bon punt es despertin.

Enguany per la recollida comptarem amb l’ajuda d’alumnes de 2n de Batxillerat de l’escola OAK House, així que aquest cop no us demanarem ajuda per la recollida.

Tenim l’esdeveniment al facebook a l’enllaç següent: https://www.facebook.com/events/135968973228320/, on anunciarem el dia 5 al migdia on estarà la furgoneta.

Gràcies a tots per la col·laboració. Us hi esperem!

Bona Voluntat en Acció
c/ Roser, 99 baixos
Tel. 93 441 93 61

One response to “NADAL SOLIDARI AL POBLE-SEC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *