BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ. GRAN RECAPTE D’ALIMENTS A CATALUNYA 2012

Un any més la Fundació Banc dels Aliments organitza la campanya de recollida Gran Recapte d’Aliments a Catalunya 2012. Bona Voluntat en Acció tornem a col·laborar-hi i necessitem voluntaris per organitzar un punt de recollida d’aliments a un supermercat.

Aquest any la pobresa a Catalunya afecta ja al 25% de la població, és a dir, a casa nostra un milió i mig de persones viuen per sota del llindar de la pobresa.

És per això que aquest any, més que mai, és necessari que entre tots ho donem tot per lluitar contra la fam d’aquí.

La campanya d’enguany es celebrarà els dies 31 de novembre (divendres) i 1 de desembre (dissabte) a supermercats i mercats d’arreu de Catalunya.

Com cada any, Bona Voluntat en Acció, col·labora en aquesta campanya, recollint aliments. El lloc de recollida que ens han assignat es el SUPERMERCAT CAPRABO de l’Avinguda Mistral nº 50-52, al barri veí de Sant Antoni, Barcelona.

Hem previst cobrir els torns amb 2 ó 3 persones i en els següents horaris:

Divendres 31 Novembre
De 14:30h a 17:30h
De 17:30h a 21h

Dissabte 1 Desembre
De 9h a 12h (aquest torn ja està ple)
De 12h a 15h
De 15h a 18h
De 18h a 21h

Les tasques és convidar als clients del supermercat a fer donacions i recepcionar-les i col·locar-les en grans caixes que estaran preparades. Us demanem la vostra col·laboració per fer algun d’aquests TORNS i que així, entre tots aquest any recollim molts més aliments per ajudar a qui més ho necessita!! Del total d’aliments recollits el Banc els centralitzarà i els repartirà a entitats com la nostra que fem la distribució directe a famílies que ho necessiten.

Moltes gràcies a tots per la vostra ajuda,

Salutacions,

Gerard Verdés
Bona Voluntat en Acció
Roser, 99 baixos
Tel. 93 441 93 61
@BonaVoluntat

3 responses to “BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ. GRAN RECAPTE D’ALIMENTS A CATALUNYA 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *