ELS CASTELLERS DEL POBLE-SEC DEMANEN LA TEVA COL·LABORACIÓ.

Poble-sequins i Poble-sequines,

Portem anys darrere d’un projecte que està a tocar de mans, un projecte que mai ha estat tan aprop. Moltes temporades i mesos d’assaig a les esquenes per aconseguir un gran repte, un repte que semblava quedar molt lluny fins fa ben poc però que hem aconseguit apropar-lo més que mai. Un gran repte que avui el tenim a dues passes.

El mal temps ens apreta i necessitem més que mai fer grans proves de pinya i tronc per arribar a la nostra XIIIena Diada de Tardor amb la feina feta.

Per a fer-ho, us necessitem a tots i cadascun de vosaltres: Necessitem l’ajuda d’aquells castellers que varen engegar la colla fa tretze anys, l’ajuda d’aquells que varen fer el primer castell de set, necessitem l’ajuda d’aquells que tot just acabeu d’arribar a la colla, necessitem l’ajuda de tots els familiars, amics i companys, l’ajuda de tot el barri.

És per tot això que us convoquem el proper dissabte 10 de Novembre a les 12:30 al Gran assaig extraordinari de Tardor, on ho enfilarem tot! Al carrer Blai devant la biblioteca.

Per fer d’aquest assaig un assaig històric que mai pugui ser oblidat ens posarem en contacte amb altres colles castelleres perque els seus membres que ho desitgin ens vinguin a donar un cop de ma i així tenir les pinyes més grans mai vistes a un assaig poble-sequí.

És vital que hi siguem tots; farem el 4 de 7 net sencer i posarem quints a sobre la pinya del 4. Només així podrem portar a plaça el flamant 4 de 8 blau cel!!!

El repte es troba més aprop que mai i només l’aconseguirem si hi som tots.

Que no t’ho expliquin, vine a fer història!

Atentament,

Equip Tècnic dels Castellers del Poble-sec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *