Daily Archives: 29 d'abril de 2011

TORNA LA QUINZENA DE LA SALUT PER A LA GENT GRAN

Aquest espai de trobada per a la gent gran on s’ofereix al públic taller, activitats amb temes diversos i conferencies on es tractarà temes com: envelliment del sistema nerviós, les caigudes i la gent gran, camins per construir l’envelliment actiu i altres que aportaran als assistents les tècniques necessàries portar amb una actitud més positiva a questa etapa de la vida.
A la trobada no hi pot faltar el exercici físic amb l’activitat “Circuit pel barri”, per gaudir dels carrers acabats de remodelar como són: Olzinelles i Rossend Arús. La inscripció és tratuïta. Les places són limidades i es lliurarà un diploma d’assistència.

EL MOLINO BURLESQUE BARCELONA!

Els dies 12, 13 i 14 de maig el Paral·lel de Barcelona s’omplirà de glamur i color amb la celebració del Molino Burlesque Barcelona I Festival Internacional.

Tres dies d’actuacions carregades de glamur, picardía i sensualitat a càrrec d’una cuidada selecció dels millors artistes internacionals i locals d’aquest gènere. Espectacle, provocació, música, plomes i ball.

El dijous 12 la plaça del Molino es vestirà amb una gran catifa vermella per acollir el Xou Inaugural del festival, a les 20:30 hores.

Després del tret de sortida, el divendres 13 i dissabte 14 podràs gaudir amb dos xous diaris: a les 20:30h i a les 23:00h d’un burlesque diferent, fresc i renovat.

El Concurs El Molino Burlesque Barcelona 2011 és una aposta per descobrir a joves promeses del gènere encara desconegudes, el guanyador del qual podrà gaudir d’un contracte de tres mesos en El Molino.