Daily Archives: 18 de març de 2011

ELS CASTELLERS DEL POBLE-SEC COL·LABOREN AMB EL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

Els Castellers del Poble-Sec han arribat a un acord de col·laboració amb el programa de Voluntariat per la llengua, que inclou avantatges per les dues bandes: Aprofitament del local social de la colla, obert a totes les parelles lingüístiques del barri; facilitats pels membres de la colla per apuntar-se a cursets gratuïts de català; encoratjar els castellers a fer-se aprenents/voluntaris; impuls del català dins de la colla…

PER TAL D’INFORMAR-VOS SOBRE AQUEST TEMA, s’ha convocat una presentació de l’acord i del programa de Voluntariat per la Llengua en general. En un acte obert a tothom.

– Dimarts 22 de març, a les 19.15h, Presentació al CC El Sortidor a càrrec del responsable del programa i membres de la junta dels CPS.

Hi esteu tots convidats!

EL CASAL ELKANO ACULL UNA XERRADA SOBRE INTERCULTURALITAT I UN TALLER SOBRE RUMORS

El Casal Elkano acull el proper dia 24 de març una xerrada sobre interculturalitat i un taller sobre rumors i estereotips dins del programa de les ‘Converses sobre cultures al Poble-sec’ que organitza la Taula de Convivència del Poble-sec.

La xerrada i el taller seran impartits per Maria Mateu i Lola López, antropòlogues i membres del Centre d’Estudis Africans i Interculturals i tindrà lloc a les 19 hores al Casal Elkano.

La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec forma part de la Xarxa Antirumors de Barcelona, una iniativa que tracta de desfer rumors i estereotips sobre la població immigrant que són presents al nostre dia a dia. Si vols conèixer més d’aquesta xarxa, fes un ull a l’arxiu adjunt, una notícia apareguda al darrer Zonasec sobre els rumors referits als serveis socials i sanitaris i l’ús que d’ells fan els immigrants. Molt interessant.