Daily Archives: 10 de març de 2011

EL DIA DE LES DONES AL POBLE-SEC, AQUEST CAP DE SETMANA

El barri del Poble-sec celebrarà aquest divendres 11 de març i el dissabte 12 de març el Dia de les Dones al Poble-sec. L’organització d’aquestes dues jornades festives i reivindicatives ha estat una tasca de Poble-sec per a tothom, Bona Voluntat en Acció, el PIAD -Punt d’Informació i Atenció a les Dones del districte de Sants-Montjuïc- i el Centre Cívic El Sortidor, que serà, juntament amb la plaça del Sortidor, l’epicentre de la diada festiva.

El Dia de les Dones al Poble-sec comença divendres a les 20 hores amb la presentació de les jornades i la inauguració de l’exposició fotogràfica i vídeo artística ‘Peludes i sedoses…, sempre!’ del col·lectiu Donesllop que continuarà amb la representació de l’obra ’30’ a càrrec de la companyia Delirium.

El dissabte ve farcit d’activitats de tot tipus amb la dona com a protagonista indiscutible. La jornada s’engega amb un esmorzar saludable a les 10 del matí per a continuar amb ‘En forma de dona’, una classe de tonificació adreçada a dones que regularment organitza Poble-sec per a tothom i que es realitza de manera extraordinària aquest dissabte per a que tot el barri pugui conèixer el projecte i apuntar-s’hi si hi vol.

També hi haurà activitats adreçades al nens i nenes com és el cas de l’espectacle infantil ‘M’agrades igual’ de la companyia Lapsus Espectacles que tindrà lloc a les 12 del migdia al CC El Sortidor i al que seguirà un dinar per a tots i totes els qui hi vulguin participar portant alguna cosa de menjar per compartir entre tots i totes.

La tarda del dissabte ve atapeïda d’actes. A les 16 hores es celebra un festival de curtmetratges sobre la dona -amb premis inclosos- i a les 18 hores un taller de risoteràpia i un de contact improvisació -cal inscripció prèvia per als dos-.

El Dia de les Dones es tancarà amb una performance al carrer a càrrec del col·lectiu Donesllop a partir de les 22 hores i un concert del grup Cecilias.

Consulta el programa en detall al web del CC El Sortidor.

EL SORTIDOR S’OMPLI D’HUMOR I COLOR AMB EL CARNESTOLTES

El Carnestoltes al Poble-sec va tornar a registrar un considerable èxit de participació als diferents actes que es van realitzar durant el cap de setmana.

La rua infantil va comptar amb la participació d’al voltant de 250 nens i nenes que, un cop van arribar a la plaça d’El Sortidor, van congregar unes 400 persones de públic.

Per altra banda, unes 150 persones van participar a la festa que es celebrava per la nit al CC El Sortidor. El premi a la millor disfressa col·lectiva va ser -imatge adjunta- a un grup de Castellers del Poble-sec que es van caracteritzar com a personatges d’Alícia al País de les Meravelles.

El Carnestoltes va dir adéu aquest dimecres amb l’enterrament de la Sardina a La Satalia i la posterior ‘sardinada’ a la plaça del Sortidor.