Daily Archives: 16 de febrer de 2011

LA BIBLIOTECA F.BOIX EDITA UNA GUIA DE LECTURA DEL PARAL·LEL

La Biblioteca Francesc Boix ha editat una Guia de Lectura on es poden trobar diferents referències que tenen el Paral·lel com a protagonista o com un element significatiu de la trama o del seu contingut.

A aquesta guia podeu trobar des de llibres -bé assajos, bé novel·les- a articles de revista o pel·lícules que es poden retirar a la pròpia Biblioteca.

Hi trobareu llibres com ‘La Barcelona calenta’, d’Elisabet Parra o ‘Un crim al Paralelo’, de Rafael Tasis i Marca o pel·lícules com ‘Las alegres chicas del Molino’, de José Antonio de la Loma, entre d’altres.

Es tracta d’una excel·lent manera de reviure la història d’una artèria tan nostra com el Paral·lel o per endinsar-se en històries ambientades en aquesta mítica via.

POBLE-SEC ACULL EL 2n CONGRÉS D’ASSOCIACIONS

Aquest passat cap de setmana va ser el moment en el que el 2n Congrés d’Associacions de Barcelona va arribar al Poble-sec.

Es va tractar de la primera reunió al Poble-sec per tractar els temes que estan abordant-se a aquest Congrés i es van convocar a entitats del districte de Sants-Montjuïc.

Més de 30 persones van acudir a la convocatòria on es van tractar diferents temes relacionats amb el finançament de les entitats, un tema més que candent amb els temps que vivim.

Fotos: El3.org

EL FULL DE LURDES

Recorda:

– aquest diumenge dia 20 de febrer es farà la col·lecta per a Mans Unides que enguany anirà destinada a projectes a Bolívia i Panamà.

– el dimecres 23 de febrer a les 20 hores tindrà lloc al CC El Sortidor una xerrada sobre les religions al Poble-sec.

Per a més informació, consulteu el Full de Lurdes a l’arxiu adjunt.

EL PARAL·LEL COMENÇA EL PROJECTE

…………..PUNTO DE UNIÓN / Insistió además el alcalde en la bella idea de que la avenida «una en vez de dividir». «Queremos un Paral·lel que no sea una barrera entre barrios -Poble Sec, Sant Antoni y Raval-, sino un punto de unión. ……..
……….tuvo palabras de elogio para la Fundació El Molino por su empeño en construir «el Paral·lel del futuro»-, potenciando la apertura de nuevos teatros en la zona, para que la vía no pierda fuelle en ningún punto de su recorrido.